Skinpen®

Læs mere og bestil tid til Skinpen® behandlingen herunder.

Hvordan foregår behandlingen?

Skinpen® behandling hos Ché Bello

Skinpen® er den første microneedeling behandling, som er FDA godkendt (Amerikanske Lægemiddelmyndigheder) og behandlingen må udelukkende udføres på klinikker med sundhedsfaglige specialister, herunder læger og sygeplejersker.

Behandlingen stimulerer hudens kollagene produktion. Kollagen sørger for at holde huden elastisk, fast og giver ungdommelig fylde. Med alderen ses en betydelig degenerering af de kollagene fibre og altså også hudens fleksibilitet og evne til at reparere sig. Med Skinpen® udsættes huden for en let kontrollerede skade, som har til formål at stimulere en naturlig ophelings proces.

Synligheden af acne ar, tilstoppet og forstørret porer, grov hudstruktur, fine linier, operations ar, strækmærker og ujævnheder i ens hudtone reduceres betydeligt.

Behandlingen er meget skånsom og kan udføres året rundt til alle hudtyper, i modsætning til diverse laserbehandlinger, som typisk kun udføres i de mørke måneder og til lyse hudtyper. Behandlingen kan udføres på hele kroppen, men er specielt velegnet til ansigt, hals og bryst.

Der påføres lidocain creme (lokal bedøvelse) forud for behandlingen og behandlingen tager typisk 20-30 min. Her kan føles let ubehag, men de fleste synes at behandlingen kilder. Efter behandlingen kan der forekomme let hævelse og rødme i det behandlede område. Ved opstart af Skinpen® behandling anbefales typisk et kur forløb, skræddersyet efter dine behov.

7 facts om behandlingen

Om behandlingen

Konsultation

Gratis hos sygeplejerske

Behandlingstid

20-30 min

Bedøvelse

Ja

Downtime

24 timer

Resultat

Efter 3-6 mdr.

Holdbarhed

Permanent

Andre behandlinger

Skinbooster/ Fugtbooster

Opløsning af ikke-permanent filler