Botox

Læs mere og bestil tid til Botox behandlingen herunder.

Tilbud : Køb 3 områder og betal for 2 (Gælder ikke området tyggemuskel)

Hvordan foregår behandlingen?

Botoxbehandling hos Ché Bello

Botulinum Toxin (type A), også kaldet Botox, er et muskelafslappende middel, som hæmmer signalstofferne, fra nerver til muskulatur, i at blive frigivet. Det bevirker, at musklen ikke kan trække sig sammen og derved er afslappet.

I den kosmetiske æstetiske verden bruges dette til reduktion af mimiske liner, altså de linier man får ved bevægelse. Det kunne bla. være linier imellem brynene, i panden eller omkring øjnene.

Behandlingen bliver ofte kaldt for en frokost-pause-behandling, da det er en nem og hurtig behandling. Man mærker enkelte små prik i området, som skal behandles. Efter behandlingen kan der ses let rødme og hævelse lokalt – a la små myggestik. I løbet af 10-30 min er der ikke noget at se på huden.

Der kan i sjældne tilfælde forekomme små blå mærker. Nogle mimiske liner giver charme og karakter til ens ansigt, mens andre giver et udtryk af at være træt og sur. Med Botox kan man hurtig og nemt opnå et naturligt og æstetisk resultat.

7 facts om behandlingen

Om behandlingen

Konsultation

Gratis og lovpligtig hos sygeplejerske og læge min 48 timer før din 1.behandling.

Behandlingstid

10-20 min

Bedøvelse

Ingen

Downtime

Ingen

Resultat

Efter 1-3 uger

Holdbarhed

3-6 mdr.

Andre behandlinger

Skinbooster/ Fugtbooster

Opløsning af ikke-permanent filler

Behandlinger med botox

Botox er en alsidig behandling, der kan anvendes til at løse en række æstetiske bekymringer i ansigtet og halsområdet. Her er nogle af de mest almindelige områder vi behandler med Botox:

 • Pande
 • Brynløft
 • Omkring munden og læbeløft (Lipflip / tandkødssmil)
 • Bekymringsrynken (Glabella)
 • Omkring øjnene (kragetæer / smilerynker)
 • Tyggemusklen (Masseter)
 • Bånd på halsen (Platysma)
 • Næse ( Bunnylines)
 • Hage (nubret hage)
 • Kæbeløft (nefertiti)

Uanset hvilket område der behandles, er Botox en effektiv og populær metode til at reducere rynker, forbedre ansigtets konturer og give et mere ungdommeligt og naturligt udseende. 

Høj standard og tryghed

Vores prioritet er altid din sikkerhed og tilfredshed, når det kommer til Botox-behandlinger. Derfor er det vigtigt at understrege, at vores Botox-behandlinger udføres udelukkende af autoriseret personale. Vi er stolte af at være registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, hvilket er en yderligere garanti for, at hele behandlingsprocessen er yderst professionel og sikker.

Når du vælger os til din Botox-behandling, kan du have tillid til, at du er i hænderne på professionelle.

Varigheden af Botox-behandling

Typisk varer effekten af en Botox-behandling mellem 3 til 6 måneder. Dette kan variere fra person til person, da det afhænger af flere faktorer, herunder:

 • Behandlingsområde: Nogle områder i ansigtet og halsen kan have længere varighed end andre. For eksempel kan Botox omkring øjnene have en kortere varighed end Botox i panden.

 

 • Dosering: Den mængde Botox, der administreres, påvirker varigheden af effekten. En højere dosis kan give længerevarende resultater.

 

 • Individuelle faktorer: Dit egent stofskifte og muskelreaktion kan påvirke, hvor længe Botox virker for dig. Nogle mennesker kan have en højere tolerance over for Botox, hvilket kan forkorte effektens levetid.

Ofte stillede spørgsmål

En behandling tager mellem 10 - 20 minutter, ud fra hvilke område der behandles. Det bliver ofte omtalt som en "frokost-pause-behandling" da det er en nem og hurtig behandling

Efter behandlingen kan der forkomme rødme og hævelser i området. Dette vil ligne små myggestik. De vil forsvinde efter 10- 30 min. I sjældne tilfælde kan der forkomme små blå mærker.

Botox behandlinger har en holdbarhed på 3 til 6 måneder. Dette kan dog variere på grund af området man behandler, dosering og faktorer som stofskifte og muskelreaktion

Botox indeholder botulinumtoksin (type A) og bruges til at afslappe musklerne, hvilket reducerer rynker og fine linjer forårsaget af gentagne muskelbevægelser. Resultaterne af Botox varer normalt i 3 til 6 måneder. Fillers er gel-lignende substanser, der injiceres under huden for at tilføje volumen og fylde ud rynker og folder. De bruges til at korrigere tab af volumen i ansigtet og give fyldigere læber.

Selvom Botox er en effektiv behandling for mange, er det vigtigt at forstå, at det ikke altid virker ens for alle personer. Individuelle faktorer som muskelstyrke, stofskifte og genetik kan spille en rolle i, hvordan Botox påvirker en persons udseende. Derfor kan nogle mennesker opleve, at effekten af Botox ikke er så markant som forventet, eller at det varer i kortere tid.

Mens Botox-behandlinger normalt udføres sikkert og med positive resultater, er der desværre tilfælde, hvor tingene kan gå galt.

Dette kan være på grund af en allergisk reaktion på botox.

Derfor er det påkrævet at du deltager i en konsultation med sygeplejerske og læge min 48 timer inden din første behandling.