Ikke-permanent filler

Læs mere og bestil tid til ikke-permanent filler behandlingen herunder.

Hvordan foregår behandlingen?

Ikke-permanent filler hos Ché Bello

Ikke-permanent filler, er et fyldestof, som man kan brug i tilfælde af tabt volumen, ret af asymmetri eller ønske om opnå glød og mere spændstighed i huden.

Filler er en tynd klar gel, som består af vand og hyaluronsyre (sukkerstof) og de fleste produkter vil også indeholde lidocain (lokal bedøvelse). Hyaluronsyre findes naturligt i kroppens bindevæv og binder fugt, men med alderen (allerede fra omkring 20 års alderen) ses et tab af hyaluronsyre produktionen, hvilket medfører volumen tab, tab af elasticitet, manglende glød og “liv” i huden. Det kan bla være tab af volumen under øjnene. Altså en mørk rand under øjnene, som vil få en til at fremstå træt og uoplagt, selvom man ikke er det.

Med en fillerbehandling kan man genskabe den tabte volumen på en naturlig og harmonisk måde og samtidig vil produktet tiltrække væske, så området føles bedre hydreret. Det er altså en behandling, som bruges til at definere og konturere ansigtet, samtidigt med at den giver fugt og pleje til huden.

Behandlingen tager typisk 20-40 min og der kan for nogen føles let ubehag. I nogle områder feks. læber kan man påføre lidocain creme (lokal bedøvelse) forud for behandlingen. Efter behandlingen kan der forekomme let hævelse, rødme og blå mærker. Typisk vil man se et øjeblikkeligt resultat.

7 facts om behandlingen

Om behandlingen

Konsultation

Gratis og lovpligtig hos sygeplejersken min 48 timer før din 1. behandling.

Behandlingstid

20-40 min

Bedøvelse

Ja, i nogle tilfælde

Downtime

Mulig hævelse og blå mærker de første par dage.

Resultat

Øjeblikkeligt

Holdbarhed

4-18 mdr.

Andre behandlinger

Skinbooster/ Fugtbooster

Opløsning af ikke-permanent filler