Skinbooster/ Fugtbooster

Læs mere og bestil tid til Skinbooster behandlingen herunder.

Hvordan foregår behandlingen?

Skinbooster behandling hos Ché Bello

Skinbooster er i kategori med ikke-permanent filler, som er en tynd klar gel, som består af vand og hyaluronsyre (sukkerstof) og de fleste produkter vil også indeholde lidocain (lokal bedøvelse).

Hyaluronsyre findes naturligt i kroppens bindevæv og binder fugt. Med alderen (allerede fra omkring 20 års alderen) ses et tab af hyaluronsyre produktionen, hvilket medfører volumen tab, tab af elasticitet, manglende glød og “liv” i huden.

Med skinbooster kan man forebygge tab af hyaluronsyre og altså tab af volumen, tab af elasticitet og samtidig vedligeholde en flot glød i huden. Man kan også genskabe og reducere allerede løs og krebbet hud ved brug af skinbooster.

Produktet tiltrækker væske og gennemfugter huden inde fra og ud. Det giver en let opstramning i vævet og reducerer fine linier og ujævnheder i huden. Behandlingen kan laves på hele kroppen, men er specielt velegnet på kinder, omkring munden, hals, bryst og på hænderne.

Ved opstart af skinbooster anbefales typisk et kur forløb med 2-4 behandlinger. Behandlingen tager typisk 20-40 min og der kan for nogen føles let ubehag. Efter behandlingen kan der forekomme let hævelse, rødme og blå mærker. Typisk vil man se et resultat efter 1-2 mdr. efter endt behandlings forløb.

7 facts om behandlingen

Om behandlingen

Konsultation

Gratis og lovpligtig hos sygeplejersken min 48 timer før din 1. behandling.

Behandlingstid

20-40 min.

Bedøvelse

Ja, i nogle tilfælde

Downtime

Mulig hævelse og blå mærker de første par dage

Resultat

Efter 1-2 mdr.

Holdbarhed

6 mdr.

Andre behandlinger

Opløsning af ikke-permanent filler