Filler Odense

Læs mere og bestil tid til ikke-permanent filler behandlingen herunder.

Hvordan foregår behandlingen?

Ikke-permanent filler i Odense

Skab et tidløst skønhedsløft hos Chébello med vores ikke-permanente filler behandling. Ønsker du at genoplive dit ansigts naturlige volumen på en elegant og naturlig måde? Hos Chébello tilbyder vi ikke-permanente filler nær Odense der fremhæver dit ansigt, samtidig med at de tilfører fugt og pleje til din hud. 

Få fyldigere og mere definerede læber med lip filler eller fremhæv volumen i dine kinder.  Med vores hurtige og effektive behandlinger, der typisk tager mellem 20 og 40 minutter, kan du nyde øjeblikkelige resultater og føle dig mere selvsikker i din egen hud på ingen tid. Vi sikre din oplevelse er behagelig og sikker, og vi tilbyder også muligheden for lokalbedøvelse med lidocain-creme for at minimere eventuel ubehag.

7 facts om behandlingen

Om behandlingen

Konsultation

Gratis og lovpligtig hos sygeplejersken min 48 timer før din 1. behandling.

Behandlingstid

20-40 min

Bedøvelse

Ja, i nogle tilfælde

Downtime

Mulig hævelse og blå mærker de første par dage.

Resultat

Øjeblikkeligt

Holdbarhed

4-18 mdr.

Andre behandlinger

Skinbooster/ Fugtbooster

Opløsning af ikke-permanent filler

Hvordan foregår behandlingen?

Ikke-permanent filler i Odense

Ikke-permanent filler, er et fyldestof, som man kan brug i tilfælde af tabt volumen, ret af asymmetri eller ønske om opnå glød og mere spændstighed i huden.

Filler er en tynd klar gel, som består af vand og hyaluronsyre (sukkerstof) og de fleste produkter vil også indeholde lidocain (lokal bedøvelse). Hyaluronsyre findes naturligt i kroppens bindevæv og binder fugt, men med alderen (allerede fra omkring 20 års alderen) ses et tab af hyaluronsyre produktionen, hvilket medfører volumen tab, tab af elasticitet, manglende glød og “liv” i huden. Det kan bla være tab af volumen under øjnene. Altså en mørk rand under øjnene, som vil få en til at fremstå træt og uoplagt, selvom man ikke er det.

Med en fillerbehandling kan man genskabe den tabte volumen på en naturlig og harmonisk måde og samtidig vil produktet tiltrække væske, så området føles bedre hydreret. Det er altså en behandling, som bruges til at definere og konturere ansigtet, samtidigt med at den giver fugt og pleje til huden.

Behandlingen tager typisk 20-40 min og der kan for nogen føles let ubehag. I nogle områder feks. læber kan man påføre lidocain creme (lokal bedøvelse) forud for behandlingen. Efter behandlingen kan der forekomme let hævelse, rødme og blå mærker. Typisk vil man se et øjeblikkeligt resultat.

Lip filler Odense

Få fyldigere og mere definerede læber med vores ikke-permanente fillerbehandlinger i Odense, hvor vi fremhæver din skønhed. Ønsker du at forbedre dine læbers form og volumen på en naturlig og smuk måde? Vi specialiserer os i lip fillers, der skaber smukke og veldefinerede læber, der passer perfekt til din ansigtsform.

Den mest normale behandling er lip filler for at fremhæve ens læber naturligt. Dog bruger vi også filler til at fremhæve ens skønhed på flere steder:

  • Filler til pande: Til at udjævne rynker og linjer for en mere glat og ungdommelig udseende.

  • Filler til næsen: Til at rette mindre uregelmæssigheder og skabe en mere harmonisk næseprofil (kendt som ikke-kirurgisk næsekorrektion)

  • Filler til tindinger: Til at genopbygge tabt volumen og skabe en mere ungdommelig ansigtsform

  • Filler til hage: Til at forbedre definitionen og formen af hagen.

  • Filler til Kindben: Til at tilføje definition og kontur til kindområdet

Hos Chébello kan du få en behandling der vil fremhæve din skønhed. Vi sørger for at du kommer til at elske resultatet og få det perfekte look du fortjener. Nok er vi placeret i hjertet af Odense, men vi har kunder der kommer lang vejs fra for at få filler hos os.


Book en tid nu, så du kan få dit look.