Om klinikken

Hos Ché Bello yder vi vores absolut bedste, for at du skal føle dig tryg på dit besøg hos os.
I klinikken kan du møde Kosmetisk specialsygeplejerske og indehaver, Kristine, og vores Klinikansvarlige Læge, Pernille.

Hos Ché Bello yder vi vores absolut bedste, for at du skal føle dig tryg på dit besøg hos os. I klinikken kan du møde Kosmetisk specialsygeplejerske og indehaver, Kristine, og vores Klinikansvarlige Læge, Pernille.

Kosmetisk Specialsygeplejerske & indehaver

Kristine

Jeg er uddannet sygeplejerske tilbage i 2010 med bred medicinsk og akut erfaring. Jeg går op i æstetik – læren om og forståelsen af det skønne. Siden min ungdom er det kommet til udtryk i min have, hvor jeg fortsat bruger mange timer med blomster, kant trimning og små hyggelige åndehuller. Efterhånden fandt jeg ud af, at jeg kunne bruge min sygepleje til også at arbejde med æstetik og har siden 2020 arbejdet, som kosmetisk specialsygeplejerske.

Jeg har en bred erfaring med injektions behandlinger og vægter det naturlige højt – man skal helst ikke kunne spotte, at én har fået injektionsbehandlinger, for så er det at det bliver “for meget” og unaturligt. Derudover har jeg stor erfaring med, at arbejde aktivt med huden. Erfaring med problem hud, såsom rosacea, acne og arvæv.

Jeg går meget op i, at du som kunde skal føle dig tryg i klinikken og i den behandlings plan vi laver sammen – om du er erfaren inden for div. injektions behandlinger og har prøvet det masser af gange før, eller blot ønsker en enkelt ansigts behandling. Jeg vil med min ekspertise guide og vejlede dig i den rigtige retning.

Klinik ansvarlig læge

Pernille

Mig vil du som kunde møde, hvis du skal starte behandling op med botox. Her er det et lovkrav, at konsulteres minimum 48 timer forud for 1. behandling.

Jeg er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2018 og er godt igang med speciallægeuddannelsen i almen medicin. Jeg har en stor interesse for æstetik og hudpleje, da jeg anerkender, at udseendet har stor betydning for vores velbefindende. Derfor har jeg ved siden af min speciallægeuddannelse uddannet mig i behandling med botulinumtoksin og ikke-permanente fillers, da jeg ønsker at kombinere mit lægelige virke med kosmetiske behandlinger.

Jeg er detaljeorienteret, vægter et naturligt resultat højt og gør meget ud af, at du i behandlingsprocessen skal føle dig tryg og gå tilfreds fra klinikken.

Har du spørgsmål til os?

Send os en henvendelse i formularen herunder. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.